Företag på Costa del Sol söker personal

100 företag på Costa del sol söker 1.500 personal på jobbmässan som hålls nästa tisdag den 28 mars på mäss och kongresscentret i Málaga.

En uteservering i Marbella
En restaurang i Marbella

Nu är det inte bara på Costa del Sol som det erbjuds jobb på, utan det finns företag representerade från hela Andalusien. Företagarna räknar med att det behövs cirka 15.000 personer för att besätta de lediga platserna.

Vad det handlar om är turistföretag, hotell, restauranger, barer, campingplatser mm. Som behöver förstärka upp med mer personal inför påsk och sommarsäsongen. Denna sektor sysselsätter 408.000 arbetare i Andalusien och med en tillväxt på 11%, vilket är betydligt över det nationella genomsnittet.

Nu investerar turistarbetsgivarnas förening 80.000 euro i satsningen på en mässa för att underlätta för arbetsgivare och arbetssökande att träffas.

Hitta det jobb som passar dig bäst.

Allt finns lättillgängligt på: II Jornada Emplea Turismo Málaga Costa del Sol. Den 28/3-2023 på Palacio de Ferias y Congresos de Málaga (FYCMA), mellan klockan 9:00 och 18:00.

Här ligger det:
fycma.com, hur man hittar dit.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Terrass som rasade i Palma de Mallorca.

Terrassen som rasade i Palma hade nyligen invigts

Kollapsen av terrassen orsakade 4 människors död och skadade nästan 30 varav 16 fick föras …