a:1:{s:6:"format";s:8:"1143x140";}
SELECT ID, post_content FROM wp_hej_posts, wp_hej_postmeta WHERE ID = post_id AND post_status = 'publish' AND meta_key = 'ts-ads-format' AND meta_value IN ('1143x140') ORDER BY RAND()
a:1:{s:6:"format";s:7:"768x475";}
SELECT ID, post_content FROM wp_hej_posts, wp_hej_postmeta WHERE ID = post_id AND post_status = 'publish' AND meta_key = 'ts-ads-format' AND meta_value IN ('768x475') AND ID NOT IN (2106) ORDER BY RAND()

Magasinet Hej! Spanien, oktobernumret 2024 distribueras

Oktoberupplagan har anlänt från tryckeriet och distribueras från torsdag den 10 oktober 2024 och några dagar framöver.

Oktobernumret 2024 av Hej! Spanien.

Vi distribuerar på Costa del Sol och Costa Tropical mellan Sabinillas i väst och Almuñécar i öst. Både utmed kusten och det närliggande inlandet, samt på utvalda platser på Costa Blanca. Det är en lång sträcka men vi kör ut med fyra bilar och beräknar att vi skall ha nått de flesta distributionspunkterna på tisdag kväll. Denna gången måste vi dock reservera oss för att utlovat regn och rusk kan försena utdelningen på vissa platser.

Det går givetvis också att läsa både detta numret och alla tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens oktobernummer finns på plats från idag torsdag den 10 oktober och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Oktobernumret är verkligen fullmatat

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllda med läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Palatset Bureta och greve Mariano eller besök en vulkankrater i Almería. Detta nummer handlar också mycket om mat som Paella, Jamón Ibérico de Bellota samt den användbara kryddan Rosépeppar. Du kan också läsa en intressant resedagbok, samt givetvis nyheter och mycket annat som är bra att veta.

Novembernumret 2024

Novemberupplagan kommer att distribueras från måndag den 11 november 2024. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för novembernumret är fredag den 25 oktober 2024.

Nyhetsbrevet

Ett bra tips för den som vill hålla sig uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, som ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet i denna månadens upplaga och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001.

Läs också

En bild på temat fattigdom.

Spanien noterar den lägsta fattigdomen på ett decennium

Regeringen i Spanien hävdar att de åtgärder som har vidtagits sedan pandemin har förhindrat nästan 11 miljoner från fattigdom eller utanförskap.