Augustinumret av magasinet Hej! Spanien distribueras

Augustiupplagan har precis anlänt från tryckeriet och distribueras från idag den 10 augusti 2023 och några dagar framöver.

Augistinumret av Hej! Spanien
Färska magasin direkt från tryckeriet.

Nu i sommar är flera av våra ordinarie distributionspunkter semesterstängda och augusti är den största semestermånaden i Spanien. Men de som har öppet kommer att förses med fler exemplar än vanligt, turistbyråerna är ett hett tips. Vi distribuerar mellan Almuñécar i öst och Sabinillas i väst, både utmed kusten och inlandet. Det är en lång sträcka men vi kör ut med tre bilar och beräknar att vi skall ha nått alla distributionspunkter senast på onsdag.

Det går givetvis också att läsa både detta numret och tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens augustinummer finns tillgänglig och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Tre distrubitionsbilar
Distributionsbilarna är lastade.

Augustinumret är fullmatat

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllt med trevliga och läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Kitesurfing i Aragonien, flamenco hästar och sherry, Sierra Nevada, nordbor i farten och mycket mer.

Septembernumret kommer att distribueras från den 11 september (den 10 är en söndag). Vi påminner våra annonsörer om att deadline för den utgåvan är som vanligt den 25:e månaden före. Det vill säga den 25 augusti.

Nyhetsbrevet

Ett bra tips för dej som vill vara helt uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, det är ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill du avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet, enkelt och smärtfritt.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Terrass som rasade i Palma de Mallorca.

Terrassen som rasade i Palma hade nyligen invigts

Kollapsen av terrassen orsakade 4 människors död och skadade nästan 30 varav 16 fick föras …