Decembernumret av magasinet Hej! Spanien distribueras

Decemberupplagan har anlänt från tryckeriet och distribueras från idag den 11 november 2023 och några dagar framöver.

Decembernumret 2023
Decembernumret 2023

Vi distribuerar mellan Almuñécar i öst och Sabinillas i väst, både utmed kusten och inlandet, samt på Costa Blanca. Det är en lång sträcka men vi kör ut med tre bilar och beräknar att vi skall ha nått de flesta distributionspunkterna på onsdag kväll. Magasinet kommer i slutet på veckan att finnas i Torrevieja och i Pilar de Horadada på Costa Blanca.

Det går givetvis också att läsa både detta numret och alla tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens decembernummer finns redan nu tillgänglig och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Fullmatat nummer

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllt med läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Kustpärlan Pedregalejo, spanskt julfirande och skatteregler vid pensionering. Samt om en inspirerande MC-tur Sverige – Torrevieja, språkturism i Salamanca, nordbor i farten, med mera.

Januarinumret 2024

Januarinumret kommer att distribueras från onsdagen den 10 januari 2024. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för den utgåvan är på grund av helgerna tidigarelagd. Deadline för januarinumret är den 22 december 2023.

Nyhetsbrevet

Ett bra tips för den som vill hålla sig uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, som ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Vi hoppas att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Virgen del Carmen.

Virgen del Carmen firas den 16 juli

På kvällen den 16 juli firas fiskarnas och sjömännens skyddshelgon Virgen del Carmen i de …