Julinumret av magasinet har anlänt

Julinumret har precis anlänt från tryckeriet och distribueras från måndagen den 10 juli 2023 och några dagar framöver.

Julinumret av magasinet Hej! Spanien.
Färskt från tryckeriet.

Nu i sommar är några av våra ordinarie distributionspunkter semesterstängda, men de som har öppet kommer att förses med fler exemplar än vanligt. Våra annonsörer har blivit fler så det har även tillkommit nya distributionsställen. Det bör därför inte vara alltför svårt att hitta ett exemplar. Ett tips är turistbyråerna.

Det går givetvis också att läsa både julinumret och tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens julinummer kommer att finnas tillgänglig från tidigt på måndag morgon den 10/7 och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Fullmatat nummer

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllt med trevliga och läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om; monstret i Ebrofloden, grottor i Spanien, Lottas resedagbok, sommarevenemang och mycket mer.

Augustinumret av Hej! Spanien kommer att distribueras från den 10 augusti. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för den utgåvan är som vanligt den 25:e månaden före. Det vill säga den 25 juli.

Nyhetsbrevet

Ett bra tips inför sommarens lata dagar är att prenumerera på nyhetsbrevet, som ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen

Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Smugglare i båtjakt.

Spansk polis i dramatisk båtjakt efter smugglare

Guardia Civil i Spanien har släppt bilder på en lyckad båtjakt som resulterade i ett …