Marenostrum Fuengirola erbjuder många festivaljobb 2024

Festivalen Marenostrum Fuengirola behöver förstärka sin personalstyrka med mer än 80 nya jobb den här säsongen.

Marenostrum Fuengirola.

De behöver hjälp med lastning och lossning av bärare och monteringsassistenter samt servitörer och värdinnor. De erbjuder tillsvidarekontrakt med varaktighet upp till fyra månader. Evenemanget hålls som vanligt på två scener i och vid borgen Sohail. Unicaja Foundation-scenen för de mest intima konserterna och den stora Unicaja Banco-scenen i sluttningen utanför borgen.

Intresserade kan registrera sig för de efterfrågade jobben fram till den 31 mars genom jobbportalen fuengirola.portalemp.com eller webbplatsen https://marenostrumfuengirola.com/empleo/.

För ansökningarna gäller att alla som fyllt 18 år kan söka, men boende i Fuengirola prioriteras. Ansökningarna behandlas först på arbetsavdelningen på Fuengirola kommun. Sen skickas alla ansökningar som uppfyller kraven vidare till ”Recursos Humanos de Marenostrum Fuengirola” för personliga intervjuer.

Marenostrum Fuengirolas personalavdelning kommer att ringa upp de kandidater som valts ut för dessa personliga intervjuer. Intervjuerna kommer att ske under andra halvan av april på Marenostrum Fuengirola campus. Anställningarna blir på upp till fyra månader, något som kan variera beroende på organisationens behov. De sökande måste vara tillgängliga för jobb maj, juni, juli och augusti.

All information om festivalen, artister, datum, med mera – finns på webbplatsen: Mare Nostrum Fuengirola.

Förra årets musikfestivaler på Costa del sol finns här, årets återkommer vi till senare.

Ett smakprov från förra årets festival (2 juli 2023):


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

WhatsApp sociala media.

15 skolbarn döms för AI-genererade nakenbilder

En domstol i Spanien har dömt 15 tonåringar till vardera ett års skyddstillsyn för att …