Dödliga trafikolyckor i Málagaprovinsen i natt

Fyra personer dog och två skadades i två trafikolyckor tidigt på småtimmarna natten mot torsdagen i Málaga respektive Coín.

Den första olyckan inträffade strax före klockan 02:20 vid kilometer 998 på motorvägen A-7 Costa del Sol. Det var en kollision mellan en skåpbil och en personbil, flera personer blev vittne till händelsen och larmade nödnumret 112. I samtalen angav de uppringande att det kunde finnas människor fastklämda. Följaktligen ryckte brandkåren, ambulanstjänsten, Guardia Civil och ett vägunderhållsteam ut till olycksplatsen. Räddningskåren kunde strax därefter bekräfta att två personer var döda.

Den andra olyckan inträffade klockan 03:15 vid kilometer 4 på A-355 där den passerar strax utanför Coín. Det var en kollision mellan två bilar, varav den ena enligt de som larmade stod stilla vid olyckan. De uppgav då också att en av bilarna brann. Brandkåren som har sin station bara ett par kilometer från olycksplatsen var snabbt på plats. Guardia Civil, ambulanstjänsten, civilförsvaret och skogsbranförsvaret Infoca larmades också till platsen. De kunde därefter bekräfta att två personer som satt i den brinnande bilen hade avlidit.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Gripen kvinna.

Lämnade sin dotter ensam hemma – arresterades

En sexårig flicka hittades vandrande ensam på en gata i Logroño mitt i natten medan …