Fuengirola camping har blivit en lyxig glampingresort

Campingplatsen har förvandlats till Costa del Sol Glamping Village, ett lyxig och exklusivt boende som invigdes igår den 9 juli 2024.

Glamping
Glamping. Foto: Costa del Sol Glamping Village.

”Costa del Sol Glamping Village” ligger strax intill borgen Sohail och det är bara vägen som skiljer resorten från stranden.. Här finns olika typer av boende, designade i detalj för att anpassa sig till områdets naturliga miljö och svara mot varje besökares efterfrågan.

Faciliteterna erbjuder både bekvämligheterna och all uppmärksamhet från en resort. Med restauranger, pooler, spa, sportfaciliteter, underhållning för både vuxna och barn, samt en ”Premium-zon”. Det är ett exklusivt utrymme för kunder som söker större avskildhet, lugn och komfort . Förutom ett chill-out-område, poolbar, uppvärmd pool, gym, spa, sensorstyrda duschar, bastu med mera. Dessutom med bekvämt gångavstånd till den årliga musikfestivalen Mare Nostrum.

Bakom denna anläggningen finns en referens, Tamarit Beach Resort, som ligger i Tarragona. Den är känd och prisad som den bästa campingplatsen i Europa. De kommer att ansvara för förvaltningen av detta nya innovativa komplexet. Detta är en ny typ av boende på Costa del Sol som har lett till att nästan 80 jobb skapats i Fuengirola.

Boendet på Costa del Sol Glamping Village.

Anläggningen erbjuder sex olika typer av boende skapade på ett unikt sätt för att svara på efterfrågan från alla typer av kunder. De som letar efter avkoppling, en exklusiv design, njuter med familjen. Eller till och med för dem som vill ha med sig sitt husdjur. Allt i en miljövänlig omgivning.

Exklusivt och innovativt boende som Hanna-rummen, som kombinerar det bästa från ett tält och komforten hos en bungalow. Ett av de mest speciella och exklusiva boendena på Costa del Sol Glamping Village. Samt ett av de mest attraktiva för barnfamiljerna. För de som har med sig sina husdjur finns det en ”djurvänlig” ranch med tillgång till en strand för dessa.

Anläggningen erbjuder också en unik gastronomisk upplevelse på Gastro Suel Restaurant, en plats för att njuta av traditionella smaker av andalusisk mat, med 100 % lokala produkter. En innovativ och modern meny designad av den välkända Barcelonakocken Jaume Drudis.

Mer information finns på anläggningens webbplats.

Här ligger resorten:

Costa del Sol Glamping Village, karta.

Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Virgen del Carmen.

Virgen del Carmen firas den 16 juli

På kvällen den 16 juli firas fiskarnas och sjömännens skyddshelgon Virgen del Carmen i de …