Magasinet Hej! Spanien, julinumret 2024 distribueras

Juliupplagan har anlänt från tryckeriet och distribueras från onsdag den 10 juli 2024 och några dagar framöver.

Julinumret 2024 av Hej! Spanien.

Vi distribuerar på Costa del Sol och Costa Tropical mellan Sabinillas i väst och Almuñécar i öst. Både utmed kusten och det närliggande inlandet, samt på utvalda platser på Costa Blanca. Det är en lång sträcka men vi kör ut med fyra bilar och beräknar att vi skall ha nått de flesta distributionspunkterna på fredag kväll. Upplagan som kommer till Costa Blanca i Torrevieja och till Pilar de Horadada distribueras under veckan.

Det går givetvis också att läsa både detta numret och alla tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens julinummer finns på plats från idag onsdag den 10 juli och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Fullmatat julinummer.

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllda med läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Den svenska operastjärnan Susanne Resmark, svenskparadiset Torrevieja och hemvisten för den spanska adeln, Épila. Samt många heta sommartips och nyheter, detta var bara ett par smakprov – det finns mycket mer att läsa.

Augustinumret 2024.

Augustinumret kommer att distribueras från måndag den 12 augusti 2024. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för augustinumret är torsdag den 25 juli 2024.

Nyhetsbrevet.

Ett bra tips för den som vill hålla sig uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, som ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Vi på redaktionen önskar alla en skön sommar.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Virgen del Carmen.

Virgen del Carmen firas den 16 juli

På kvällen den 16 juli firas fiskarnas och sjömännens skyddshelgon Virgen del Carmen i de …