Juninumret av magasinet distribueras

Juninumret har precis anlänt från tryckeriet och distribueras från i idag fredagen den 9 maj och några dagar framöver.

Juninumret av magasinet ankommet till lagret.
Juniutgåvan av magasinet har anlänt från tryckeriet.

Våra distributionspunkter har utökats så att det skall bli lättare att hitta ett exemplar. Dessutom trycker vi fler och fler exemplar för varje utgåva eftersom efterfrågan från både läsare och annonsörer ökar. Så räkna inte med att magasinet finns på plats på alla ställen förrän på tisdag kväll.

Det går givetvis också att läsa både juninumret och tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats, givetvis helt gratis på hejspanien.com.

Magasinet är fullmatat

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllt med trevliga och läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om nationalparken Picos de Europa, häxor och vin eller om en MC tur över Pyrenéerna, samt mycket mer.

Nyhetsbrevet

Vi hade först inte tänkt att ha något nyhetsbrev, men vi har fått in önskemål om det. Så nu lanserar vi ett veckobrev som kommer ut varje lördag morgon. Med start i morgon den 10 juni 2023. Det går att anmäla sig via hemsidan eller här: Nyhetsbrevet. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vi har testat nyhetsbrevet på alla upptänkliga sätt under veckan, men om något trots allt inte blir bra så hoppas jag att ni hör av er. Så lovar vi att snabbt åtgärda eventuella fel eller brister.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Terrass som rasade i Palma de Mallorca.

Terrassen som rasade i Palma hade nyligen invigts

Kollapsen av terrassen orsakade 4 människors död och skadade nästan 30 varav 16 fick föras …