Mer än 600 fordon på motormässa

Vélez-Málaga kommer att vara värd för den femte upplagan av den populära Feria del Motor, motormässan hålls den 12 – 15 oktober.

Motormässa

Motorevenemanget kan avnjutas på mässområdet och det har en stor representation av företag inom fordonssektorn på både lokal, provinsiell och nationell nivå.

Många gratisattraktioner för barn.

Vélez-Málaga V Feria del Motor, motormässa.

Vélez-Málaga V Feria del Motor, kommer att vara öppet varje dag från 11:00 till 20:00. ”Det kommer att bli en motorhelg, där det inte kommer att råda brist på gratis attraktioner för barn. Även för de mest nostalgiska kommer det att finnas en särskild koncentration av klassiska bilar på lördagen. De som är lite äldre kommer kanske ihåg den talande bilen KITT från TV-serien Knight Rider”, den bilen finns på plats.

Detta måste vara världens första självkörande bil.

Invigningen.

Den officiella invigningen av Vélez-Málaga V Feria del Motor kommer att äga rum fredagen den 13 oktober kl. 13:00 i rondellen på mässområdet. Den kommer att innehålla deltagande av 15 företag från branschen: Grupo Ausol, Automotor Vélez, Onecar.es, Ford Garum Motor, MG Acai Motor, GS Autos, YokaMotril, Nissan Safamotor, CrestaNevada, HolaMotor, Flexicar och 7Car Motion (Seven Cars Motion). Motormässan har en Facebooksida.

Lördagen den 14 oktober är höjdardagen.

Mässan kommer att ha en bar med dryck och mat varje dag. Men lördagen den 14:e blir det fest där alla deltagare får en gratis tallrik paella med en drink. Då blir det också uppträdanden av modern dans och folkdans av grupper i staden.

Mer än 600 fordon till salu.

Denna femte upplagan av motormässan har Ausol Group som officiell sponsor. Eugenio Noguerol chef för huvudsponsorn, har förklarat att de kommer att finnas ett brett utbud av bilar av alla märken. I olika årsmodeller och till mycket konkurrenskraftiga priser, med sedvanlig garanti och service. Finansieringsvillkoren är som det krävs i dessa tider – mycket förmånliga.

Motormässan kan vara ett bra tillfälle för att förnya sig:

Gamla bilar kan vara dödsfällor.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Terrass som rasade i Palma de Mallorca.

Terrassen som rasade i Palma hade nyligen invigts

Kollapsen av terrassen orsakade 4 människors död och skadade nästan 30 varav 16 fick föras …