Novembernumret av magasinet Hej! Spanien distribueras

Novembernumret anlände från tryckeriet i går och distribueras från idag den 10 november 2023 och några dagar framöver.

Novembernumret
Novembernumret.

Vi distribuerar mellan Almuñécar i öst och Sabinillas i väst, både utmed kusten och inlandet, samt på Costa Blanca. Det är en lång sträcka men vi kör ut med tre bilar och beräknar att vi skall ha nått de flesta distributionspunkterna på onsdag. Magasinet kommer inom ett par dagar att finnas i Torrevieja och i Pilar de Horadada.

Det går givetvis också att läsa både detta numret och tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens oktobernummer finns tillgänglig och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Fullmatat nummer

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllt med läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Den trevliga staden Córdoba, om det lönar sig att pensionera sig i Spanien, en uppvakning från en törnrosasömn och mycket mer. Dessutom finns det en möjlighet att vinna en vacker oljemålning av en känd svensk konstnär.

Decembernumret

Decembernumret kommer att distribueras från den 11 december. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för den utgåvan är på grund av helger tidigarelagd. Deadline för decembernumret är den 22 november.

Nyhetsbrevet

Ett bra tips för den som vill hålla sig uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, som ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Vi hoppas att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Terrass som rasade i Palma de Mallorca.

Terrassen som rasade i Palma hade nyligen invigts

Kollapsen av terrassen orsakade 4 människors död och skadade nästan 30 varav 16 fick föras …