Nu blir det hjulafton för MC-intresserade

Mäss- och kongresscentret i Málaga kommer att vara värd för den sjätte upplagan av Málaga Motorcycle Show (MOMA) den 24 – 26 mars 2023.

Det populära arrangemanget brukar samla MC-intresserade från hela södra Spanien. Här samlas proffs för att visa upp motorcyklar, alla typer av tillbehör och tjänster relaterade till motorcyklar. Det blir också tävlingar, uppvisningar och möjlighet att prova flera olika motorcykelmodeller.

Arrangemanget heter på spanskaSalón de la Moto de Málaga (MOMA)” och platsens spanska namn är ”Palacio de Ferias y Congresos de Málaga (FYCMA)”. Den som är intresserad av att delta som utställare på evenemanget eller behöver ytterligare information, kan skicka ett e-postmeddelande till info@eventosmotor.com.

Öppettider

  • Fredag 24/3: från 16:00 till 20:00.
  • Lördag 25/3: från 11:00 till 20:00.
  • Söndag 26/3: från 11:00 till 20:00.

Entrébiljett 8 euro, barn under 10 år gratis. Biljetter kan köpas i biljettkassan vid ingången eller här: Eventos Motor. (Biljett + inomhusparkering för MC 8 euro, biljett för två personer + inomhusparering MC 16 euro.)


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Smugglare i båtjakt.

Spansk polis i dramatisk båtjakt efter smugglare

Guardia Civil i Spanien har släppt bilder på en lyckad båtjakt som resulterade i ett …