Oktobernumret av magasinet Hej! Spanien distribueras

Oktobernumret har anlänt från tryckeriet tidigare än väntat och distribueras från idag den 9 oktober 2023 och några dagar framöver.

Oktobernumret av Hej! Spanien.
Oktobernumret 2023

Vi distribuerar mellan Almuñécar i öst och Sabinillas i väst, både utmed kusten och inlandet, samt på Costa Blanca. Det är en lång sträcka men vi kör ut med tre bilar och beräknar att vi skall ha nått de flesta distributionspunkterna på onsdag kväll. Det var bra för oss att tryckeriet var extra snabba denna månaden för på torsdag den 12 oktober är det allmän helgdag i Spanien. Fredagen därefter är en ”klämdag” då många tar ledigt så det hade gjort att distributionen hade komplicerats.

Utökad upplaga

Vi har märkt en kraftigt ökad efterfrågan på vårt magasin och septemberutgåvan tog slut på många platser mycket snabbare än beräknat. Dessutom har vi nu även börjat med distribution på Costa Blanca. Magasinet kommer inom ett par dagar att finnas i Torrevieja (Matboden) och i Pilar de Horadada (Rådgivning Spanien). Följaktligen ökar vi nu upplagan rejält så att det skall finnas magasin tillgängliga där våra läsare förväntar sig.

Det går givetvis också att läsa både detta numret och tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens oktobernummer finns tillgänglig från i kväll och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Fullmatat nummer

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllt med trevliga och mycket läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Edens lustgård i Torremolinos, Málaga Fashion week, dykning på Mallorca. Det går också att läsa om djävulens fönster och om himmelsk mat i Baeza samt mycket mer.

Novembernumret

Novembernumret kommer att distribueras från den 10 november. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för den utgåvan är som vanligt den 25:e månaden före. Det vill säga den 25 oktober.

Nyhetsbrevet

Ett bra tips för den som vill hålla sig uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, som ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen på Hej! Spanien.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Golfspelare

Slå en drive för hälsan

Golf är en sport som ibland tyvärr ses på som bara ett elegant och exklusivt …