Septembernumret av magasinet Hej! Spanien distribueras

Septembernumret av Hej! Spanien har precis anlänt från tryckeriet och distribueras från idag den 11 september 2023 och några dagar framöver.

Septembernumret av Hej! Spanien.

Vi distribuerar mellan Almuñécar i öst och Sabinillas i väst, både utmed kusten och inlandet. Det är en lång sträcka men vi kör ut med tre bilar och beräknar att vi skall ha nått de flesta distributionspunkterna på onsdag kväll.

Det går givetvis också att läsa både detta numret och tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens septembernummer finns tillgängligt och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Septembernumret

Fullmatat nummer

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllt med trevliga och läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Vintagebutiker i Málaga, Anna Platt & Mallorca, Esteponas bästa!, Palatsstaden Medina Azahara, nordbor i farten och mycket mer.

Oktobernumret

Oktobernumret av Hej! Spanien kommer att distribueras från den 11 oktober. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för den utgåvan är som vanligt den 25:e månaden före. Det vill säga den 25 september.

Nyhetsbrev från Hej! Spanien

Ett bra tips för den som vill hålla sig uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, det är ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Terrass som rasade i Palma de Mallorca.

Terrassen som rasade i Palma hade nyligen invigts

Kollapsen av terrassen orsakade 4 människors död och skadade nästan 30 varav 16 fick föras …