Statister för filminspelning sökes

Filminspelningen sker i och runt Marbella mellan den 8 och 27 maj och det behövs både män och kvinnor i åldrar mellan 20 och 70 år.

Den första castingen inför filminspelningen hölls redan mellan den 22 och 24 mars på Escuela Taller Los Naranjos för företaget Temps Multiworks. Men trots en bra uppslutning lyckades de uppenbarligen inte få ihop tillräckligt antal personer med de eftersökta egenskaperna.

Vad som söks

Vad de söker nu är personer som är villiga att gå på stranden iförda badkläder, för en sekvens av filmen där statisterna skall se ut som personer från norra Europa, speciellt söks kvinnor med blå ögon.

Andra profiler som söks är ”män med arabiskt och östeuropeiskt utseende”. Förare av avancerade fordon och stadsjeepar, ”stora, långa, starka män med eller utan tatueringar, blonda kvinnor med tatueringar”. Manliga modeller skal vara minst 1,80 m. långa och kvinnor minst 1,70 m.

Dessutom söks servitörer och servitriser mellan 25 och 50 år ”som vet hur man bär en bricka”.

Så här söker man

De som motsvarar kraven och känner sig kallade kan skicka sina uppgifter till företagets WhatsApp (663370069). Med förnamn och efternamn, ålder aktuellt foto av ansikte och kropp, utan solglasögon eller huvudbonad.

Fullt legalt arbete

Arbetet är betalt och alla som arbetar kommer att vara registrerade hos socialförsäkringen under inspelningsdagen – inspelningsdagarna. De som var på castingen i Marbella behöver inte höra av sig igen rapporterar ansvariga för castingen.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Lokalpolisen i Málaga.

Hastighetskontroller med radar för elsparkcyklar

Málaga har börjat med radarkontroller av elsparkcyklarnas framfart i staden, de första böterna på 200 …