Garageplatser, förråd, lägenhet auktioneras bort

Totalt är det 153 fastighetstillgångar som har lagts ut på offentlig auktion efter Málaga-utvecklaren Aifos konkurs 2009.

Närmare bestämt 94 garageplatser och 58 förråd samt en lägenhet. De auktioneras ut fördelade på 43 poster, på mellan 1 och 11 enheter vardera. De är belägna i Fuengirola, Mijas och Roquetas de Mar (Almería). Det sammanlagda värdet av samtliga uppgår till 1,2 miljoner euro. Men du kan bjuda från utgångspriser med rabatter på upp till 75 % av marknadspriset på Escrapalia, som är en specialiserad auktionsportal.

56 enheter i Fuengirola

31 garageplatser på mellan 20 och 66 kvadratmeter auktioneras ut. Platserna har ett genomsnittligt marknadsvärde på cirka 10.800 euro vardera. Du kan också lägga bud på 25 förråd på mellan 3 och 22 kvadratmeter med ett genomsnittligt värderat värde på 12.900 euro.

96 enheter i Mijas

I denna kommunen lägger Escrapalia ut 96 tillgångar på offentlig auktion. Dels 63 garageplatser på mellan 12 och 38 kvadratmeter. Med ett genomsnittligt marknadsvärde på 7.000 euro vardera. Dessutom finns det 33 förråd på mellan 12 och 38 kvadratmeter till salu. Alla med rabatter som når 50%.

Roquetas de Mar

Detta är den enda bostaden i denna auktionen. Det är en lägenhet på 72 kvadratmeter som är till salu för 55.000 euro. Marknadsvärdet på den beräknas till 79.000 euro.

Deadlines för autionerna

Budgivningen på parkeringsplatserna och förråden kommer att vara öppen i Escrapalia fram till den 9 augusti, huset till den 31 juli. Efter en gratis registrering på plattformen kan alla personer, företag eller investerare delta. Som utfästelse av att det finns ett verkligt intresse måste en garantideposition göras. Något som specificeras noga i varje post, vilket Escrapalia påpekar i ett uttalande. Mer information finns på Escrapalias webbplats.

Artikel som är relaterad till Bostäder

Spanien har obalans på bostadsmarknaden.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Terrass som rasade i Palma de Mallorca.

Terrassen som rasade i Palma hade nyligen invigts

Kollapsen av terrassen orsakade 4 människors död och skadade nästan 30 varav 16 fick föras …