Hotellen i Marbella söker personal

Bemanningsföretaget Adecco erbjuder inför sommaren mer än 200 tjänster på 4- och 5-stjärniga hotell i Marbella med omgivning.

Personal till hotell i Marbella sökes.
Hotellen söker personal för bland annat sådana här arbetsuppgifter.

Speciellt letar de efter servitörer, kockar samt personal för våningsservice. Men det finns även andra ställningar som efterfrågas. De som söks är personer med minst ett års erfarenhet av 4- och 5-stjärninga hotell samt med utbildning i för yrket.

För dessa tjänster erbjuder Adecco tidsbegränsade kontrakt med möjlighet till att ansluta sig permanent till företagen. Det finns både hel och deltidstjänster i utbudet.

Intresserade personer kan registrera sig på Adeccos webbplats www.adecco.es där det i nuläget finns mer än 3.000 jobberbjudande över hela Spanien. Eller speciellt för erbjudandet ovan här: Erbjudanden i Marbella.

En positiv syn på utvecklingen

”Detta är en fantastisk möjlighet att arbeta i en dynamisk sektor och en stor generering av sysselsättning i provinsen”, säger Adecco. Som påminner om påskkampanjen i april förra året som kraftigt boostade sysselsättningen i Málagaprovinsen. Det undertecknandes nästan 45.000 kontrakt (nästan hälften av dem permanenta och mer än 35.000 kopplade till tjänstesektorn).

Adecco

”Det råder ingen tvekan om att turismens dragningskraft är märkbar i sysselsättningen i området. Och så kommer det att vara under de kommande månaderna, särskilt med starten av sommarkampanjen, en period för vilken det förväntas nå rekordantal på hotellbeläggning och entreprenad”, säger Adecco.

Relaterad artikel

Spanien har brist på chaufförer.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Terrass som rasade i Palma de Mallorca.

Terrassen som rasade i Palma hade nyligen invigts

Kollapsen av terrassen orsakade 4 människors död och skadade nästan 30 varav 16 fick föras …