Magasinet Hej! Spanien, majnumret 2024 distribueras

Majupplagan har anlänt från tryckeriet och distribueras från fredag den 10 maj 2024 och några dagar framöver.

Majnumret 2024 av Hej! Spanien.

Vi distribuerar på Costa del Sol och Costa Tropical mellan Sabinillas i väst och Almuñécar i öst. Både utmed kusten och det närliggande inlandet, samt på utvalda platser på Costa Blanca. Det är en lång sträcka men vi kör ut med fyra bilar och beräknar att vi skall ha nått de flesta distributionspunkterna på tisdag kväll. Upplagan som kommer till Costa Blanca i Torrevieja och till Pilar de Horadada distribueras också den 10 maj! (Ny distributör på det området).

Det går givetvis också att läsa både detta numret och alla tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens majnummer finns på plats från fredag den 10 maj och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Fullmatat nummer

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllda med läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Zaragoza i norra Spanien eller Magiska Ronda i söder, eller häng med till Marbella på Costa del Sol. En intressant vandring i Mijas- och Fuengirolaområdet eller en hissnande promenad på Caminito del Rey. Den som föredrar lite mer lugn kan läsa om Pelargonier eller träna sig mentalt. Det finns också mer handfasta tips och nyheter, men detta var bara ett litet utdrag – det finns mycket mer att läsa.

Juninumret 2024

Juninumret kommer att distribueras från måndagen den 10 juni 2024. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för juninumret är måndag den 27 maj 2024.

Nyhetsbrevet

Ett bra tips för den som vill hålla sig uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, som ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Vi finns sedan länge på Facebook och vi håller nu på att etablera oss även på Instagram.

Majnumret 2024, lastning.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Lokalpolisen i Málaga.

Hastighetskontroller med radar för elsparkcyklar

Málaga har börjat med radarkontroller av elsparkcyklarnas framfart i staden, de första böterna på 200 …