Majnumret av magasinet distribueras

Majnumret har nu anlänt från tryckeriet och distribueras från i morgon onsdag den 10 maj och några dagar framöver.

Majnumret har anlänt
Distributionsbilarna är lastade och vi är nöjda.

Våra distributionspunkter har utökats så att det skall bli lättare att hitta ett exemplar. Dessutom trycker vi fler och fler exemplar för varje utgåva eftersom efterfrågan från både läsare och annonsörer ökar. Så räkna inte med att magasinet finns på plats på alla ställen förrän på fredag kväll.

Det går givetvis också att läsa både majnumret och tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats och givetvis helt gratis. Majnumret finns tillgängligt digitalt från onsdag morgon (10/5) på hejspanien.com.

Fullmatat nummer

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllt med trevliga och läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om 2 x Alhaurin, annorlunda badplatser runtom i Spanien samt en intressant artikel om ormar + mycket mer.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Lokalpolisen i Málaga.

Hastighetskontroller med radar för elsparkcyklar

Málaga har börjat med radarkontroller av elsparkcyklarnas framfart i staden, de första böterna på 200 …