Mercadona söker personal över hela Spanien

Mercadona erbjuder månadslöner på upp till 2.100 euro plus bonusar, det behövs ingen tidigare erfarenhet eftersom företaget erbjuder utbildning.

Mercadona stormarknad

Företaget erbjuder olika typer av arbete, men vad som de framförallt framhåller är arbeten på centrallager. Det handlar om att hantera beställningar och även sedvanligt lagerarbete, något som ofta innebär nattarbete. För detta erbjuder de tillsvidareanställningar med en ingångslön på 1.553 euro per månad. Med en löneutveckling på upp till 2.102 euro per månad under det fjärde anställningsåret. Dessutom tillkommer en nattbonus för de som arbetar på nattskiftet.

Företaget har även lediga tjänster på stormarknader och logistikblock för nattskiftet enligt information på deras sysselsättningsportal.

Kravspecifikation för anställning.

Mercadona kräver en minsta kvalifikation motsvarande obligatorisk gymnasieutbildning (ESO), man måste också ha fyllt 18 år. För att ansöka om dessa jobberbjudanden är det inte nödvändigt att ha tidigare arbetslivserfarenhet inom branschen, eftersom den specifika utbildningen tillhandahålls av företaget självt.

Enligt stormarknadskedjans sysselsättningsportal erbjuder Mercadona nattskiftsjobb i Madrid, Katalonien, Andalusien, Baskien, Aragonien, Kanarieöarna och regionen Valencia.

Hur man söker jobben på Mercadona.

För att ansöka om ett jobb som erbjuds av Mercadona måste du registrera dig som arbetssökande på dess webbplats. Processen är enkel, du måste ange dina personuppgifter, bifoga ditt CV och svara på ett frågeformulär.

När du har din användarkod måste du skicka in dina ansökningar online. Varje jobberbjudande från Mercadona har en identifikationskod. Företaget uppdaterar status för urvalsprocessen i den arbetssökandes profil och om den sökande klarar den första fasen, ombeds denne att närvara för en personlig intervju.

Företaget har en sommarkampanj där de erbjuder jobb på butiker i hela landet. De cirka 5.000 jobben som Mercadona erbjuder i dagsläget finns på totalt 251 olika arbetsplatser.

Mercadona växer.

Mercadona hade vid årsskiftet en arbetsstyrka på 104.000 personer, 98.700 i Spanien och 5.300 i Portugal. Mer om tillväxten: Mercadona växer snabbt i Spanien (samt även i Portugal).


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Årets Oliv 2024

Årets Oliv – ett nordiskt avtryck i Esteponas kulturliv

Kultur kan representeras i många olika former, något som anammas av föreningen Estepona Nórdico med …