Motor Málaga 2023 med 2.000 bilar till salu

Evenemanget anordnas av Plataforma del Motor och kommer att äga rum den 24-26 november på Palacio de Ferias y Congresos i Málaga.

Motor Málaga 2023

Mässan erbjuder en unik möjlighet att se vad som erbjuds på begagnatmarknaden. Det handlar heller inte om gamla vrak utan de bilar som ställs ut är ”semi nuevo” eller direktöversatt ”halvnya”.

Som Miguel Jiménez, generaldirektör för Plataforma del Motor, förklarar: ”Málaga är den tredje spanska provinsen där flest försäljningstransaktioner genomförs och att inte ha en mässa som denna är något som vi var tvungna att ta itu med. Men det kommer också att vara ett bra tillfälle för medborgare från hela Andalusien att komma för att jämföra och bestämma sig för om de ska byta bil”.

Mässan hålls på Málagas stora mäss och kongressanläggning, FYCMA Palacio de Ferias y Congresos. Det är paviljong 1 och 2 med en yta på cirka 17.000 kvadratmeter som används för evenemanget.

Öppettiderna är 11:00 – 20:00 den 24 och 25 november och 10:00 – 20:00 den 26 november.

Biljettpriserna ligger på 3 euro för en dag eller 6 euro för alla tre dagarna. Man kan köpa biljetterna direkt vi ingången eller också online på www.motormalaga.com.

FYCMA Palacio de Ferias y Congresos.
FYCMA

Det är lätt att ta sig dit.

Kommer man med bil så åker man till Avenida José Ortega y Gasset 201, där på mässområdet finns det 1.200 parkeringsplatser. Man kan också ta buss nummer 4, 19 eller 20 från centrum, alternativt buss 22 från universitetet. Kommer man med pendeltåget så kan man kliva av på stationen Victoria Kent. Sen har man cirka 15 minuters promenad till mässan.

Fler artiklar om bilar finns i vårt arkiv under taggen: Bilar.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

En bra strand.

Vad flaggorna på Spaniens stränder betyder

Att känna till vad de olika flaggorna betyder kan hjälpa till att undvika tragedier eller …