Nytt fräscht magasin lanseras i Spanien

Ett nytt magasin för nordbor med aktuella reportage på svenska om livet i Spanien och mer därtill.

Hej! Spanien
Några sidor i premiärnumret

Magasinet är skapat av ett erfaret team av svenskar bosatta sedan lång tid i Spanien, ett land som vi älskar och har valt att bo och leva i. På hejspanien.com hittar du allt mellan himmel och jord som rör livet i detta fantastiska land. Även nyheter och senaste nytt som är bra att veta.

Bil med skylt

Idag den 3 mars 2023 går vår webbplats hejspanien.com live. Där kan du läsa artiklar och nyheter om Spanien. Premiärnumret av magasinet kommer ut den 10 mars och då kommer den också att finnas digitalt som bläddertidning på webbplatsen. Pappersupplagan distribueras på kuststräckan mellan Almuñécar och Sabinillas, med tillhörande inland.

Magasinet kommer ut med 12 nummer per år, ett nummer varje månad. Nyhetsbevakningen är igång året om och ambitionen är att ta upp viktiga och intressanta nyheter från hela Spanien, samt Spaniens förhållande med de nordiska länderna. Vi kommer att ha intressanta reportage från Spanien, samt även från de grannländer som ofta fungerar som utflyktsmål för de som bor i Spanien. Smakprov på sådana reportage finns redan nu att läsa på webbplatsen.

Vi finns även på Facebook: Hej.Spanien

Vi hoppas och tror att magasinet blir uppskattat och kommer inom kort att presentera teamet bakom magasinet samt den stadigt växande skaran skribenter.

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Årets Oliv 2024

Årets Oliv – ett nordiskt avtryck i Esteponas kulturliv

Kultur kan representeras i många olika former, något som anammas av föreningen Estepona Nórdico med …