Alla Repsols stationer tar nu UTA-kort

Mobilitetsleverantören UTA Edenred har förlängt sitt samarbetsavtal med Repsol. Detta nya partnerskap ger kunder tillgång till alla varumärkets mer än 3.300 stationer i Spanien.

UTA Edenred kort

Samarbetet mellan de båda företagen inleddes 2020 och omfattade ett nätverk av mer än 90 antagningspunkter hittills. Tack vare denna överenskommelse med Repsol i Spanien erbjuder UTA tillgång till mer än 5.000 servicestationer för flera varumärken och flera produkter över hela landet.

Över hela Europa har UTA:s bensinstationsnät ökat till över 65.000 stationer med detta tillkännagivande.

Det nya avtalet med Repsol.

”Vårt nya avtal med Repsol innebär att vi avsevärt utökar vårt mobilitetserbjudande i Spanien. Våra kunder kommer att kunna handla på vilken Repsol-servicestation som helst i landet. Vilket gör Repsol till en av våra största leverantörer i Europa”, säger Alfonso Diaz, VD för UTA Edenred i Spanien och Portugal.

Genom UTA-kortet kommer UTA Edenred-kunder som besöker Repsols nätverk av tankstationer i Spanien att få tillgång till traditionella och alternativa bränslen (CNG och LNG) och AdBlue. Dessutom kommer de att ha tillgång till andra kompletterande tjänster för transportsektorn, såsom säker parkering, fordonstvätt, vägavgifter med mera.

Fakta om UTA Edenred

UTA Edenred är en av de största leverantörerna av tank- och servicekort i Europa. Deras kort accepteras i 40 länder och på 81.900 ställen i Europa inklusive Sverige, Norge, Danmark och Spanien. Det kan också användas att betala vägavgifter med i 27 länder, samt broavgifter, tunnlar och färjor. De erbjuder också elektroniska enheter som monteras i fordonet. Med dessa kan man enkelt passera alla vägtullar utan att stanna, debiteringen går då helt automatiskt. Detta sparar pengar, energi och framför allt mycket tid! För elbilsägare kan det också nämnas att kortet också kan användas på över 511.000 laddstationer i 28 länder.

Mer information på bolagets webbplats: UTA Edenred.

Mer relaterat till drivmedel i Spanien:

Rabattkrig på Spanska Bensinstationer.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Årets Oliv 2024

Årets Oliv – ett nordiskt avtryck i Esteponas kulturliv

Kultur kan representeras i många olika former, något som anammas av föreningen Estepona Nórdico med …