Authors

 • Anders Rosell

  Kommunikatör och grafisk formgivare under hela mitt yrkesverksamma liv och med förkärlek till tidningsproduktion. All ledig tid ägnar jag åt min andra passion i livet, som hunduppfödare och är aktiv inom hundsporten. Bosatt i Spanien sedan 2012.
 • hej_admin

  Admin
 • Jonny Erixon

  Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.
 • Björn Stenvall

  Byggnadsingenjör, reseledare, industrijournalist och egenföretagare. Bott på flera ställen i Spanien men upptäckte Estepona 2016 och blev fast. Älskar’t!
 • Christofer Fogelberg

  Spansk mäklare sedan 2001 och medlem i mäklarsamfunden API, GIPE och AIPP. Han driver sedan 2003 StartGroup Real Estate med tre kontor på Solkusten. Christofer är Advisory Director för Association of International Property Professionals med säte i London och sitter även i styrelsen för spanska GIPE.
 • Christer Fällman

  Jag heter Christer och har tidigare arbetat som trädgårdsmästare och handledare inom Stockholms stad på Sinnenas Trädgård, en terapeutisk trädgård för äldre med diagnosen demens.
 • Gunnar Lönn

  Jag heter Gunnar Lönn och är en glad pensionär med ett stort intresse för övergivet, historiska platser och häftiga byggnadsverk. Jag har hållit på i många år att besöka dessa typer av sevärdheter, men under de senaste åren har jag också börjat med att dokumentera platser som jag besöker. Hoppas ni kommer att finna det intressant!
 • Jenny von Arronet

  Delar min tid mellan Stockholm och Málaga. Stort intresse för mat och kultur och och charmats av den genuina och avslappnade känslan som Málaga har att erbjuda.
 • Lotta Karlbäck

  Bor delar av året i Alhaurín el Grande i Andalusien och delar av året på Grötö i Göteborgs skärgård.
 • Madeleine Öberg

  Madeleine Öberg, dalkulla som bott i Spanien över halva sitt liv. Har jobbat med biluthyrning, fastighetsförsäljning, media och tidningsutgivning. Bosatt i byn Monda med hästridning som hobby.
 • Monica Danielsson

  Pensionerad f.d. egenföretagare, hundfrisör och arbetsterapeutbiträde. Bor på långliggarhotell på Mallorca under delar av svenska vinterhalvåret.
 • Pernilla

  Hej, jag heter Pernilla och jag kommer att visa er fantastiska platser varje månad från Aragonien där jag bor och som jag har besökt. Var ligger Aragonien? Regionen ligger mellan Madrid och Barcelona och gränsar till Frankrike och Pyrenéerna. Visste ni att här finns många av landets finaste byar? Och här finns en av Spaniens finaste slott som heter Loarre och det bäst bevarade slottet i romansk stil i Europa. Här föddes också konstnären Goya i en liten by utanför Zaragoza som heter Fuendetodos. Regionen består av tre provinser; Zaragoza, Teruel och Huesca. Regionen är full av kontraster. Här finns skogar, berg (Pyrenéerna), floder, bergsjöar, här finns mycket historia med många Medeltidsbyar och byar i mudéjars-stil med sina slott och borgar, gastronomi av hög kvalitet, vingårdar med det fantastiska vinet Garnacha, ornitologiska rutter och mängder av friluftsaktiviteter. Jag finns på Instagram och Facebook som “Spanien med Pernilla”. Undrar ni om något eller om ni vill veta något mer om det jag har skrivit så här är min e-post. info@spanienmedpernilla.com
 • Björn Solum

  Björn Solum är sedan 36 år verksam inom fysioterapi, hälsovård och mental träning här på Costa del Sol. Han delar även med sig av sina mångsidiga erfarenheter genom sitt författarskap och har publicerat ett flertal böcker och kurser. I Hej Spanien kommer han att presentera inspirerande artiklar om hälsa och välmående genom både fysisk och mental träning. Förutom sin medverkan som skribent i Hej Spanien så publicerar han artiklar om dessa ämnen även via sin webbsida slappna-av.nu.
 • Stefan Nyström

  Krönikör.
 • Sven F. Källström

  Sven F. Källström har bott över 35 år i Spanien och har skrivit fem böcker om Spanien. Bland andra: Drömmen om att bo och leva i Spanien och Golfströmmen - En turistguide till Costa del Sol. Han driver också två populära bloggar och portaler såsom: spanienproffsen.com och svenispanien.se.
 • Björn Ungsgård

  Björn Ungsgård har bott många år på Mallorca innan de flyttade hem till Sverige. Men nu har flyttlasset gått till Fuengirola på Costa del Sol där sonen nu börjat på Svenska skolan.