Dags för den 31:a Caravaning Feria Alicante

Caravaning Feria Alicante är den näst största mässan för husbilar och husvagnar i Spanien och där visas de allra senaste nyheterna.

Caravaning Feria Alicante

Där finns de mest betydelsefulla och prestigefyllda varumärkena. Det är ett brett utbud av fordon och produkter som kan beskådas på 13.564 m² utställningsyta. Inklusive husbilar, husvagnar, bostadsmoduler, tältsläp, minihusvagnar, taktält med mera.

Förutom ovanstående finns det en uppsjö av tillbehör och kompletterande extratjänster. Som till exempel, batterier, Wifi-anslutningar, energilösningar och all tänkbar annan teknik.

Missa inte utställningens rekreationsområde, med campingplatser, turistbyråer, semestererbjudanden, fritidsaktiviteter mm. Det är heller ingen som behöver gå hungrig för det kommer att finnas Food trucks på plats med ett varierat gastronomiskt urval.

Caravanista meeting Caravaning Alicante 2024.

I samband med mässan är det också en träff för de som kommer med husbil eller husvagn. Den träffen är vid IFA Auditorium utanför själva mässområdet den 9-11 februari. Mer information om det här.

Tid och plats för evenemanget.

Detta evenemang kommer att äga rum på FIRA Alacant, N-340 km 731 i Elche den 9-11, och 16-18 februari 2024. För mer information ta kontakt via e-post på info@firalacant.com eller ring (+34) 96 665 76 00. Här kan du se hur man tar sig dit enklast.

Den ekonomiske kan köpa biljetter med rabatterat pris online eller köpa dem till fullt pris i biljettkassan vid ingången.

Caravaning Feria Alicante

Detta evenemang har stor betydelse, eftersom det är det näst största i branschen efter Salon Caravaning de Barcelona. Det evenemanget gick av stapeln i oktober 2023 och nästa edition blir inte förrän 2025.

Mer relaterat till husbilar och husvagnar i Spanien.

Nya regler för husbilar – husvagnar.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Microsoft

Microsoft investerar stort i norra Spanien

Microsoft planerar att investera 2,3 miljarder dollar i ett nytt datacenterprojekt i Aragonien i norra …