Magasinet Hej! Spanien, februari 2024 distribueras

Februariupplagan har anlänt från tryckeriet och distribueras från måndag den 12 februari 2024 och några dagar framöver.

Hej! Spanien, februariupplagan 2024.

Vi distribuerar på Costa del Sol och Costa Tropical mellan Sabinillas i väst och Almuñécar i öst. Både utmed kusten och det närliggande inlandet, samt på Costa Blanca. Det är en lång sträcka men vi kör ut med tre bilar och beräknar att vi skall ha nått de flesta distributionspunkterna på torsdag kväll. Vi kör ut på Costa Blanca i Torrevieja och i Pilar de Horadada den 15 januari.

Det går givetvis också att läsa både detta numret och alla tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens februarinummer finns redan tillgänglig och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Februarinumret är verkligen ett fullmatat nummer.

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllt med läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Peracense – Det röda slottet eller se hur man kan varva surf med kultur i paradiset Bolonia. Du kan också läsa om ett liv med topphästar eller titta in i ”Dansens Trädgård”. Vi skriver också om skandalen med vätebomberna, som kunde blivit den största atomexplosionen i mänsklighetens historia. Och missa inte Trendspaning på sidan 54! Detta var bara ett litet axplock, det finns mycket mer att se och läsa.

OBS! Du kan också vinna biljetter till en konsert med Jay-Jay Johanson på Teatro Echegaray i Málaga den 20 februari:

Marsnumret 2024.

Marsnumret kommer att distribueras från måndagen den 11 mars 2024. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för marsnumret är den 22 februari 2024.

Nyhetsbrevet.

Ett bra tips för den som vill hålla sig uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, som ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Playa de Las Canteras, Kanarieöarna.

Sommarvädret tar paus i delar av Spanien

I början av veckan har vi stabilt sommarväder i Spanien, men på onsdag blir det …