Mr World Spain 2023 är korad

Representanten för Balearerna, Antonio Company, har krönts till Mr World Spain 2023 vid en gala som hölls i Santiago del Teide på Teneriffa.

Som tvåa i tävlingen kom José Calle från Málaga med titeln första finalist. Tredjeplatsen med titeln andra finalist belades av Sergio Martín från Segovia. Det var 53 aspiranter till titeln som avslutades med en gala i lördags och seger för Antonio Company, mr Baleares.

Den unge som mannen definierar sig själv som lugn, respektfull och uppriktig besitter en hel rad talanger. Han har studerat International Hotel Management och har en master i Revenue Management. Som hobby har han idrott, ridning, gå på gym samt att umgås med människor.

Mr World tävlingen grundades av organisationen för Miss World 1996. Och precis som den kvinnliga tävlingen är det ingen renodlad skönhetstävling utan det tävlas i en rad delmoment som var och en ger poäng. Detta för att vinnarna inte bara skall vara vackra utan de skall dessutom vara talangfulla.

Världsfinalen skall hållas den 29 september 2023 i Singapore.

Miss World España 2023 gick av stapeln för en månad sedan, också den tävlingen hölls på Teneriffa. Då valdes Corina Mrazek till titeln ”vackraste kvinnan i Spanien 2023”.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Smugglare i båtjakt.

Spansk polis i dramatisk båtjakt efter smugglare

Guardia Civil i Spanien har släppt bilder på en lyckad båtjakt som resulterade i ett …