REA på tågbiljetter mellan Andalusien och Katalonien

Specialerbjudandet gäller biljetter på höghastighetstågen och de säljs bara under 5 dagar med start idag den 30 oktober 2023.

REA på tågbiljetter

Biljetterna kostar från 30 euro enkel resa. Biljetterna är för resor från och med idag och hela 2024. De säljs bara under en begränsad period mellan måndagen den 30 oktober och fredagen den 3 november.

Denna kampanj är tillgänglig på direkta AVE-tåg för resor mellan städerna Barcelona, Tarragona, Lleida och Zaragoza i Katalonien och städerna Sevilla, Córdoba, Málaga och Granada i Andalusien. Biljetterna säljs genom alla försäljningskanaler inklusive www.renfe.com, den officiella Renfe-appen. via telefon 912 320 320 samt på stationernas biljettkontor.

Sedan den 17 oktober har Renfe förstärkt AVE-linjen mellan Katalonien/Aragonien och Andalusien med två nya dagliga tjänster, en i vardera riktningen. Samt två mellan Barcelona och Málaga, som tillägg till de två befintliga.

Dessutom, på sträckan Sevilla – Córdoba – Barcelona, har Renfe fyra direkta dagliga AVE-tåg i drift. Samt ytterligare två på sträckan Granada – Córdoba – Barcelona.

Mer information om tågresande och tågbiljetter i Spanien.

Tågbiljetter i mängd till Andalusien-tåg.
Spaniens höghastighetståg förändrar människors liv.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Terrass som rasade i Palma de Mallorca.

Terrassen som rasade i Palma hade nyligen invigts

Kollapsen av terrassen orsakade 4 människors död och skadade nästan 30 varav 16 fick föras …