Taylor Swift gör ett överraskande stopp på Ibiza

Efter att ha avslutat sin Eras Tour-konsert i Portugal landade Taylor Swift i största hemlighet nu i helgen på Ibizas flygplats.

Taylor Swift
Taylor Swift. En konsert i Arlington 2023. Foto: Ronald Woan, CC.

Sommaren är i full gång och ögruppen Balearerna blir som alltid en av de platser där kända personer från hela världen dyker upp. Detta gäller kanske speciellt för Ibiza som länge har varit en tummelplats för de rika och berömda. Vissa kommer för att festa medan andra kommer för att vila upp några dagar.

Saken är den att stjärnans konsert i Lissabon präglades av kontroverser. Det har kommit mycket kritik från publiken för den ineffektiva organisationen av evenemanget. Konserten började nästan en timme försenat och nervositeten, kanske förstärkt av fredagens intensiva hetta i staden, fick några fans att riva ett staket för att komma in. Taylor Swifts underlåtenhet att förklara vad som hände har kritiserats på sociala nätverk, även om andra användare betonar att de spända ögonblicken var företagets ansvar att organisera evenemanget.

Trots den lite mindre lyckade inledningen avslutades evenemanget på ett bra sätt. Deltagarna kunde njuta av mer än tre timmars livemusik, under vilken artisten gav allt på scenen. Som ett resultat fick hon på slutet, den längsta ovationen på sin turné. Men artisten stannande bara 24 timmar i Portugals huvudstad Lissabon.

Ibiza på Balearerna blev nästa stopp.

Artisten valde att göra ett kort stopp mellan konserterna för att flyga till Balearerna. Närmare bestämt landade hennes privatjet i största hemlighet på Ibizas flygplats. Lite eller nästan ingenting är hittills känt om hennes tid på ön. Det är inte känt om det bara var en mellanlandning för att tanka flygplanet eller om hon tvärtom valde att koppla av och njuta av helgen på Ibiza.

Nästa konsert på ’The Eras Tour’ är i Madrid den 29 och 30 maj, nu på onsdag och torsdag.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

En bra strand.

Vad flaggorna på Spaniens stränder betyder

Att känna till vad de olika flaggorna betyder kan hjälpa till att undvika tragedier eller …