Magasinet Hej! Spanien, aprilnumret 2024 distribueras

Aprilupplagan har anlänt från tryckeriet och distribueras från onsdag den 10 april 2024 och några dagar framöver.

Aprilnumret 2024.

Vi distribuerar på Costa del Sol och Costa Tropical mellan Sabinillas i väst och Almuñécar i öst. Både utmed kusten och det närliggande inlandet, samt på utvalda platser på Costa Blanca. Det är en lång sträcka men vi kör ut med tre bilar och beräknar att vi skall ha nått de flesta distributionspunkterna på fredag kväll. Upplagan kommer också till Costa Blanca i Torrevieja och till Pilar de Horadada på fredag.

Det går givetvis också att läsa både detta numret och alla tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens aprilnummer finns på plats från onsdag den 10 april och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Fullmatat nummer

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllda med läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Valencia och vinatmosfär med vingårdar och bodegor. Du kan också uppleva Spaniens bästa MC-vägar eller ta del av den magiska stillheten i klostret Veruela. Det finns också mycket om sådant som är ätbart, från citroner och kronärtskockor till biodynamiska odlingar. Samt mer handfasta tips och nyheter, men detta var bara ett litet utdrag – det finns mycket mer att läsa.

Majnumret 2024

Majnumret kommer att distribueras från fredagen den 10 maj 2024. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för majnumret är den 24 april 2024.

Nyhetsbrevet

Ett bra tips för den som vill hålla sig uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, som ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Facebook och Instagram

Vi finns sedan länge på Facebook och vi håller nu på att etablera oss även på Instagram.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Lokalpolisen i Málaga.

Hastighetskontroller med radar för elsparkcyklar

Málaga har börjat med radarkontroller av elsparkcyklarnas framfart i staden, de första böterna på 200 …