Magasinet Hej! Spanien, januari 2024 distribueras

Januariupplagan har anlänt från tryckeriet och distribueras från idag den 10 januari 2024 och några dagar framöver.

Januari 2024

Vi distribuerar på Costa del Sol och Costa Tropical mellan Sabinillas i väst och Almuñécar i öst. Både utmed kusten och det närliggande inlandet, samt på Costa Blanca. Det är en lång sträcka men vi kör ut med tre bilar och beräknar att vi skall ha nått de flesta distributionspunkterna på fredag kväll. Magasinet kommer i början på nästa vecka att finnas i Torrevieja och i Pilar de Horadada.

Det går givetvis också att läsa både detta numret och alla tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens januarinummer finns redan tillgänglig och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Fullmatat nummer

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllt med läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Vårkänslor – Den blomstertid nu kommer eller Colonia Santa Eulalia – Den fördömda drömstaden. Du kan också följa med på ett unikt reportage bakom kulisserna på Teatro Cervantes i Málaga. Om du någon gång har undrat var tranorna som dansar vid Hornborgasjön tar vägen på vintern så får du svaret i ett reportage fyllt med vackra bilder. Läs också om Vågvaggat vin och ostron. Och missa inte Mannen i hängmattan på sidan 24! Detta var bara ett litet axplock, det finns mycket mer att se och läsa.

Februarinumret 2024

Februarinumret kommer att distribueras från måndagen den 12 februari 2024. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för februarinumret är den 22 januari 2024.

Nyhetsbrevet

Ett bra tips för den som vill hålla sig uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, som ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Virgen del Carmen.

Virgen del Carmen firas den 16 juli

På kvällen den 16 juli firas fiskarnas och sjömännens skyddshelgon Virgen del Carmen i de …