Rea på tågbiljetter i Spanien och Europa

Renfe lanserar ännu en superrea med billiga tågbiljetter i hela Spanien och Europa, resenärerna kan spara upp till 70 procent.

Rea på tågbiljetter hos Renfe.

Du behöver inte vänta till nästa år för att få en billig tågbiljett eftersom Spaniens statliga tågoperatör Renfe redan har startat försäljningen. Det handlar om ännu en av deras populära Superpris-kampanjer, försäljningen startade igår den 27 december. Kampanjen pågår fram till söndagen den 14 januari 2024.

Lågprisbiljetter finns tillgängliga för att resa på alla linjer från och med den 8 januari 2024. På AVE, Avlo, Alvia, Euromed, Intercity och AVE International-tåg. Biljetterna gäller för resor från den 8 januari 2024 och året ut. Tidiga inköp av biljetter gör att det blir enklare att planera i förväg, både för Renfe och kunderna.

Rea Renfe

När du bokar online kan du i kampanjen ”Superprecios” välja mellan biljett ”Basico”, den är den billigaste och är normalt inte överlåtbar. Eller lägga till en euro mer för den mycket mer flexibla biljetten ” Elige por un euro más”.

När det gäller AVE-international så finns det ytterligare två alternativ ”Upgrade de Estándar” och ”Confort”. Dessa biljetter har ett påslag på 5,60 euro respektive 10 euro.

Dessutom kommer de kunder som är medlemmar i lojalitetsprogrammet ”MÁS Renfe” att kunna dra nytta av både ”Superprecios” och de ackumulerade besparingarna i poäng.

Mer relaterat till tågresor.

Tågbiljetter i Spanien på räntefri avbetalning.

Lite information om den nu aktuella generella rean i Spanien.

En guide till Spaniens vinterrea.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

En bra strand.

Vad flaggorna på Spaniens stränder betyder

Att känna till vad de olika flaggorna betyder kan hjälpa till att undvika tragedier eller …