Hello Riders revolutionerar Spaniens motorcykelturism

Webbapplikationen har fått betydande uppdateringar och är nu ett bra verktyg för att berika reseupplevelserna på två hjul i Spanien.

Hello Riders

För motorcyklister i allmänhet är det viktigt att hitta verktyg som inte bara gör reseplanering enklare utan också främjar gemenskapen. För inte så många år sedan var det papperskartor och mun till mun metoden som gällde när vi planerade resor. Men nu finns det som bekant andra hjälpmedel, ett av dem är appen Hello Riders.

Hello Riders föddes med målet att ge motorcyklister ett intuitivt verktyg för att planera rutter och upptäcka exklusiva sevärdheter. Plattformen har vuxit tack vare stödet från motorcyklister och samarbete med lokala institutioner och turistföretag. Dess uppdrag är tydligt: Att revolutionera motorcykelturismen och skapa ett utrymme där frihet, passion och kamratskap är grundpelarna.

Hela applikationen är gratis!

Tematiska listor och anpassade filter är en annan uppdaterad aspekt: Från rutter genom Trans-Pyrénées till landskap i norra Spanien. Användare kan söka inspiration och anpassa sina resplaner. Skapandet och nedladdningen av rutter är också en del av dessa förbättringar. Motorcyklister kan skapa vägar anpassade till deras körstil, berikade med intressanta platser som föreslagits av användarna. Som lokala restauranger och charmiga hotell, men också andra tjänster som är mer relaterade till en motorcyklists behov: verkstäder, bensinstationer, panoramavägar, campingar och mycket mer. Rutter kan laddas ner till din GPS, i GPX- eller KML-format helt gratis.

Dessutom är alla plattformens funktioner tillgängliga utan kostnad, både för motorcyklister och för företag som vill marknadsföra sina tjänster.

Hello Riders utmärker sig inte bara för sin funktionalitet, utan också för sina initiativ och samarbeten som berikar motorcykelturismen såsom ”Concurso Ruta Vía de la Plata”. I samarbete med föreningen för städer utmed silvervägen (Vía de la Plata) anordnade Hello Riders en tävling för att marknadsföra denna historiska resplan. Responsen var massiv och utmärkte sig för kvaliteten på de rutter som skickades.

Hello Riders, Via de la Plata.

OBS! Vi talar här om www.helloriders.es och inte om hello-riders.com som är en webbsida för hästfolk.

Ny funktioner utvecklas.

Hello Riders slutar inte att utvecklas. Med nya funktioner under utveckling är plattformen fortfarande engagerad i att främja motorcykelturism, skapa digitala verktyg som underlättar dialog och utbyte av information mellan motorcykelturister, motorcykelklubbar, turisttjänster och regioner. Dess vision är tydlig: att positionera sig som ett internationellt riktmärke inom motorcykelturism .

Kort sagt, Hello Riders har förändrat hur motorcyklister planerar och lever på sina resor. Dess engagemang för samhället och den ständiga utvecklingen av plattformen är ett bevis på det övergripande målet. Vilket är att berika varje resa på två hjul, vilket gör motorcykelåkning till en tillgänglig, spännande gemenskapsupplevelse .

Hello Riders app.

Några av våra övriga artiklar som är relaterade till motorcyklar och motorcyklister.

MC-vägar vad är det?
Civilklädda MC-poliser på omärkta motorcyklar.
Spanien har fyra MotoGP roadracingtävlingar 2024.
Fåfäng motorcyklist greps efter anonymt tips.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Microsoft

Microsoft investerar stort i norra Spanien

Microsoft planerar att investera 2,3 miljarder dollar i ett nytt datacenterprojekt i Aragonien i norra …