Spaniens damlandslag möter Sverige i Málaga

På tisdag den 5 december klockan 19:00 tar världsmästarna Spanien emot Sverige i den avslutande gruppspelsmatchen i UEFA Women’s Nations League.

Spanien Sverige i Málaga.

Matchen spelas på La Rosaleda fotbollsstadium i Málaga och redan nu vet vi att det blir publikrekord för det spanska damlandslaget. Biljettförsäljningen startade i tisdags och det har redan sålts över 15.000 biljetter. Stadion har en publikkapacitet på drygt 30.000 åskådare så än är det inte försent att köpa biljetter.

Biljetter kan köpas det spanska fotbollsförbundets webbplats RFEF Entradas. Biljetterna kostar mellan 10 och 15 euro. Det finns även biljetter för personer med funktionsnedsättning, dessa kostar 12 euro och då ingår medföljande person. Ett annat alternativ är VIP-biljetter, dessa kostar 100 euro. Då ingår sittplats på den bästa sektionen samt catering både före och under matchen med mera, även parkering kan ordnas.

Vädret ser ut att bli bra i Málaga matchdagen.

Enligt den senaste prognosen så utlovas uppehållsväder och 18 grader varmt på tisdag i Málaga.

Mer information.

Mer aktuell information om det svenska laget finns på svenskfotboll.se samt supporterklubbens webbplats.

För den som är mer intresserad av fotboll i Spanien så finns det ett antal artiklar i vårt arkiv under taggen: fotboll. Och för er som känner för något att äta så kanske detta kan vara av intresse: Málaga – en levande matstad.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Virgen del Carmen.

Virgen del Carmen firas den 16 juli

På kvällen den 16 juli firas fiskarnas och sjömännens skyddshelgon Virgen del Carmen i de …