Ryanair nyanställer kabinpersonal

Ryanair håller ett flertal rekryteringsevenemang i Spanien under våren, de söker i första hand kabinpersonal men även annan personal.

Ryanair kabinpersonal

Vid rekryteringsevenemangen för kabinpersonal kommer deltagarna att få chatta med några av flygbolagets besättningsmedlemmar för att lära sig om jobbet. För att få jobbet som kabinpersonal måste du uppfylla de krav som ställs på flygbolagets webbplats.

Ryanair vill ha kandidater som ”njuter av att ha att göra med allmänheten” och kan ge bra -kundservice med en ”kan göra” attityd. Det finns också ett par fysiska krav som är säkerhetskrav. Den sökande skall ha en längd på mellan 157 och 188 cm och kunna simma 25 meter utan hjälpmedel.

Darrell Huges, Ryanair.

Ryanairs högste chef Darrell Huges säger att att att arbeta för Europas främsta flygbolag innebär att du kan klättra uppför karriärstegen supersnabbt. Han noterade: ”Som Europas främsta flygbolag erbjuds dessa kandidater chansen att säkra de bästa kabinpersonalsjobben inom flyget, där hårt arbete belönas med snabb befordran. ”Vår kabinpersonal åtnjuter branschledande fem dagar i arbete, följt av tre lediga dagar. Fantastiska ersättningspaket, utbildning i världsklass, enastående karriärutveckling samt ersättning under utbildningen”.

Aktuella rekryteringsevenemang i Spanien.

  • 15 januari – Crown Plaza Hotel i Madrid, kl. 10:30.
  • 19 januari – Salles Hotel i Málaga, kl. 10:30.
  • 22 januari – Hotel Constanza i Barcelona, kl. 10:30.
  • 30 januari – Air Hostess Tenerife i Santa Cruz de Tenerife, kl. 10:30.

Ryanair söker personal utav olika sorter, piloter, tekniker, kontorspersonal samt som ovan kabinpersonal. Alla dessa positioner i en mängd länder finns på flygbolagets webbplats. Där finns också utförliga beskrivningar av jobben och även ansökningsformulär.

Relaterat till Ryanair i Spanien.

Ryanair regerar i Spanien.
Ryanair åläggs att betala kompensation.


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Playa San Cristóbal, Almuñécar.

Vädret i Spanien blir växlande och ostadigt

Väderprognosen för Spanien utlovar ostadigt och omväxlande väder under början av mars med både blåst, …