Magasinet Hej! Spanien, mars 2024 distribueras

Marsnumret har anlänt från tryckeriet och distribueras från måndag den 11 mars 2024 och några dagar framöver.

Hej ! Spanien, marsnumret 2024.

Vi distribuerar på Costa del Sol och Costa Tropical mellan Sabinillas i väst och Almuñécar i öst. Både utmed kusten och det närliggande inlandet, samt på Costa Blanca. Det är en lång sträcka men vi kör ut med tre bilar och beräknar att vi skall ha nått de flesta distributionspunkterna på torsdag kväll. Upplagan kommer också till Costa Blanca i Torrevieja och i Pilar de Horadada under onsdag / torsdag.

Det går givetvis också att läsa både detta numret och alla tidigare nummer som digital bläddertidning på vår webbplats. Den digitala bläddertidningens marsnummer finns på plats från söndag den 10 mars och självklart helt gratis på hejspanien.com.

Marsnumret 2024 är välfyllt.

Som vanligt är magasinets 80 sidor fyllt med läsvärda artiklar från runtom i Spanien. Läs bland annat om: Tapaskultur i Sevilla, den intressanta världsarvsstaden Toledo och en vandring runt Estepona. De skrämmande mumierna från Quinto och om de intressanta kackerlackorna. Bostadsexperten skriver om nya regler, en annan skribent tar upp spansk juridik och rättssystemet. Det skrivs också om våren och om sång, dans och musik. Detta var bara ett litet axplock, det finns mycket mer att se och läsa.

Aprilnumret 2024.

Aprilnumret kommer att distribueras från onsdagen den 10 april 2024. Vi påminner våra annonsörer om att deadline för aprilnumret är den 25 mars 2024.

Nyhetsbrevet.

Ett bra tips för den som vill hålla sig uppdaterad är att prenumerera på nyhetsbrevet, som ett enkelt sätt att hålla koll på vad som händer. Det kommer då direkt i din e-post varje lördagsmorgon strax efter klockan 8:00. Och givetvis så är nyhetsbrevet, precis som magasinet och den digitala bläddertidningen – helt gratis. Vill man avsluta prenumerationen så är det bara att klicka på en länk längst ner i brevet.

Vi hoppas och tror att ni tycker om innehållet och vi tar gärna emot kritik, både positiv och negativ på: info@hejspanien.com

Redaktionen


Jonny Erixon

Skribent, fotograf och konsult, född och uppvuxen i Sverige men jag är bosatt och arbetar i södra Spanien sedan 2001. Ett land som jag har lärt mig uppskatta mer och mer för varje år.

Läs också

Microsoft

Microsoft investerar stort i norra Spanien

Microsoft planerar att investera 2,3 miljarder dollar i ett nytt datacenterprojekt i Aragonien i norra …